Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Technical Department

Technical Department / Τεχνικό τμήμα

 Payment Department

Payment Department / Τμήμα πληρωμής