Σχετικά Με εμάς

agreement-business-businessmen-886465

Ποιοι είμαστε;

Η server4all είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων web υπηρεσιών. Από την ίδρυση μας το 2005, καινοτομούμε συνεχώς με νέους τρόπους για να υπηρετήσουμε την αποστολή μας: να βοηθήσουμε ώστε ο καθένας, αρχάριος ή επαγγελματίας, να μπορεί αξιοποιήσει το διαδίκτυο και να αναπτυχθεί!

support

στόχος μας

Στόχος μας είναι να γινόμαστε μέρα με την μέρα καλύτεροι και να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα σας. Μέσα από αυτές θέλουμε να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους και τις ιδέες τους, ώστε να επιτύχουν τα όνειρα τους.

Αξίες Μας

Με το πέρασμα του χρόνου, δημιουργήθηκαν αξίες που μας εκφράζουν και μας χαρακτηρίζουν. Με αποτέλεσμα να στηριχθούν οι βάσεις της εταιρίας μας και πλέον αποτελούν την αιτία και το κίνητρο της καθημερινής μας ανάπτυξης.

Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις, στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες μας. Κάνουμε τα πάντα για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας με καινοτόμες υπηρεσίες και εξαιρετικό support.

Το πελατολόγιο μας

Οι πελάτες μας είναι μέσα μαζικής ενημέρωσης, bloggers, κοινότητες χρηστών, φορείς του Δημοσίου, Υπουργεία, Δήμοι και Κοινότητες, εταιρίες υπηρεσιών internet και υψηλής τεχνολογίας, εμπορικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και απλοί ιδιώτες. Μεταξύ μας, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης εστιάζοντας στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα.