Βρείτε Το Τέλειο Domain:

Μεγάλη Ποικιλία. Νέες επεκτάσεις. Χαμηλές Τιμές.

€ 6.99

€ 19.99

€ 11.90

€ 11.90

€ 20.00

€ 20.00

€ 20.00

TLD

Κατοχύρωση Για 1 Χρόνο

Ανανέωση

Μεταφορά

FAQ - YOUR QUESTIONS? WE GOT ANSWERS!

Τα domain names αποτελούνται από ένα όνομα και μία κατάληξη, η οποία ονομάζεται Top Level Domain (TLD). Υπάρχουν τα TLDs που αντιστοιχούν σε κωδικούς χωρών ή ευρύτερων περιφερειών, αποτελούνται από δύο χαρακτήρες και σε κάθε χώρα ή περιφέρεια αντιστοιχεί από ένα. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα αντιστοιχεί η κατάληξη .gr, στη Γερμανία η κατάληξη .de, στην Ευρωπαϊκή περιφέρεια η κατάληξη .eu κ.τλ.

Υπάρχουν επίσης τα γενικά TLDs που χρησιμοποιούνται από οργανισμούς και ιδιώτες παγκοσμίως, αποτελούνται από 3 ή και περισσότερους χαρακτήρες και είναι τα περισσότερο δημοφιλή. Τέτοιες καταλήξεις αποτελούν τα .com, .net, .org, .info κ.τλ. Επομένως, αν επιθυμείς να συνδέσεις την σελίδα σου με συγκεκριμένη περιφέρεια, μπορείς να επιλέξεις την αντίστοιχη τοπική κατάληξη.

Το domain name κατοχυρώνεται άμεσα σε περίπτωση που πραγματοποιήσεις την εξόφλησή του μέσω πιστωτικής κάρτας, PayPal. Σε περίπτωση που επιλέξεις εξόφληση μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, το domain name δεν κατοχυρώνεται με την υποβολή της παραγγελίας σου, αλλά μόνο εφόσον η πληρωμή σου επιβεβαιωθεί από το λογιστήριο της εταιρίας.

Μόλις το domain name ενεργοποιηθεί, σου αποστέλλονται οι κωδικοί πρόσβασης, και θα έχεις τη δυνατότητα να το διαχειριστείς μέσα από την περιοχή πελατών. Το domain name σου θα είναι προσβάσιμο στο διαδίκτυο, μέσα σε ένα διάστημα 48 ωρών από τη στιγμή που θα το ενημερώσεις με τους nameservers της φιλοξενίας σου.

Η κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου δεν προϋποθέτει, ούτε και απαιτεί να έχεις στην κατοχή σου κάποιο πακέτο φιλοξενίας. Σε περίπτωση που σκοπεύεις να κατασκευάσεις μια ιστοσελίδα μακροπρόθεσμα, αλλά σε ενδιαφέρει να κατοχυρώσεις το domain name άμεσα ώστε να περιέλθει στην δική σου ιδιοκτήσια, μπορείς να προχωρήσεις σε μεμονωμένη κατοχύρωσή του.

Μπορείς να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα του domain name που σε ενδιαφέρει από τη σελίδα.

Όλα τα .gr domain names μπορούν να ανανεωθούν 1 χρόνο μετά την ημερομηνία αρχικής κατοχύρωσης του ονόματος ή την ημερομηνία ανανέωσή τους.

Τα .com, .info, .net, .org domain names μπορούν να ανανεωθούν 60 ημέρες μετά την ημερομηνία αρχικής τους κατοχύρωσης. Η συνολική περίοδος κατοχύρωσης δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 10 έτη.

Για τα .eu domain names δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς την περίοδο ανανέωσής τους.