Startup

$99 / month
  • Unlimited calls
  • Free hosting
  • 500 MB of storage space
  • 500 MB Bandwidth
  • 24/7 support

Startup

$99 / month
  • Unlimited calls
  • Free hosting
  • 500 MB of storage space
  • 500 MB Bandwidth
  • 24/7 support

LiteSpeed, o No1 web server στον κόσμο

Ταχύτητα

Βελτίωσε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σου
με την τεχνολογία του LiteSpeed Hosting για κορυφαίες επιδόσεις και καλύτερο SEO!

Ασφάλεια

Συνοδεύεται με δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, malware προστασία
και Καθημερινά Backup!

WordPress ready

Οι ιδιοκτήτες WordPress site προτιμούν αυτό το πακέτο για μια ολοκληρωμένη και αποδοτική υπηρεσία φιλοξενίας.

LiteSpeed Servers στην Server4all

O web server (http server ή εξυπηρετητής διαδικτύου) είναι το λογισμικό που φροντίζει να λειτουργούν οι ιστοσελίδες (html, php, asp κτλ) και να φορτώνονται στο πρόγραμμα πλοήγησης του επισκέπτη.

Ο LiteSpeed τρέχει σε κορυφαία sites όπως το WordPress.com, Joomla.org, Twitter, GigaOm, Bravenet κτλ.

Ταχύτητα

lscwp-benchmark

Ισχυρό LSCache για δυναμικό περιεχόμενο

Το PHP LSAPI είναι ταχύτερο από το PHP / FPM.
Στατικά αρχεία – 4X-6X γρηγορότερα από το Apache.
LSCache – 100X γρηγορότερο, από cache plugins ίδιας κατηγορίας.

Χειριστείτε πολλούς ταυτόχρονους χρήστες

Αρχιτεκτονική βασισμένη στην τεχνολογία nginx.
Δεν υπάρχει πτώση ταχύτητας για πάνω από 100-200 ταυτόχρονους χρήστες.

Τριπλασιάστε την χωρητικότητα του διακομιστή σας, μειώστε το κόστος υλικού και υποστήριξης των υπηρεσιών σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ένα hosting σαν όλα τα άλλα, απλά είναι πιο γρήγορο!

Πρόκειται για μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που λειτουργεί σε servers με τεχνολογία LiteSpeed. Πιο συγκεκριμένα ο web server που λειτουργεί σε αυτούς τους διακομιστές λέγεται LiteSpeed και χάριν αυτού περιγράφεται η υπηρεσία ως LiteSpeed Hosting. Το βασικό χαρακτηριστικό που διακρίνει το LiteSpeed server είναι η συμβολή του στην ταχύτητα με την οποία ανοίγουν οι ιστοσελίδες.

Ο λόγος είναι η ταχύτητα ανταπόκρισης της ιστοσελίδας σας. Πρόκειται ίσως για την σημαντικότερη μετρική σε μια ιστοσελίδα, καθότι επηρεάζει πολύπλευρα στην αποτελεσματικότητα ενός ιστοτόπου σε πτυχές όπως η ικανοποίηση πελατών, οι πωλήσεις, η κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης κ.ά.

Λόγω της Events Driven αρχιτεκτονικής με την οποία λειτουργεί ο web server LiteSpeed, επιτυγχάνεται ταχύτερη ανταπόκριση στα requests που καταφθάνουν στον web server σε σχέση με την παραδοσιακή Proccess Driven αρχιτεκτονική που ακολουθούν οι κλασσικοί web servers. Αυτή η θεώρηση του LiteSpeed, οδηγεί σε μικρότερο φόρτο διεργασιών στον server καθότι πολλαπλά αιτήματα ικανοποιούνται μέσω κοινών διεπαφών με αποτέλεσμα οι επιδόσεις να εκτοξεύονται σε σχέση με τους κλασσικούς web servers που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στο διαδίκτυο.

Ναι, όλες οι εφαρμογές μπορούν να λειτουργήσουν σε LiteSpeed server χωρίς να απαιτείται καμία επιμέρους προσθήκη ή τροποποίηση. Ο LiteSpeed server αναγνωρίζει όλο το συντακτικό του Apache web server οπότε οποιαδήποτε κλασσική εφαρμογή όπως το WordPress, το Joomla, το Drupal, το Opencart, το Prestashop κ.ά. λειτουργεί εύρυθμα και αποδοτικά.

Ναι, γιατί επηρεάζει έναν από τους πιο βασικούς παράγοντας του SEO που δεν είναι άλλος από την ταχύτητα ανοίγματος της ιστοσελίδας. Η ταχύτητα σε συνδυασμό με την ασφάλεια που παρέχεται μέσω του δωρεάν πιστοποιητικού SSL σε όλα τα LiteSpeed Hosting της εταιρείας μας, συνιστούν την απαραίτητη και κατάλληλα διαμορφωμένη υποδομή για τη λειτουργία μιας επιτυχούς και ασφαλούς ιστοσελίδας.

Φυσικά! Η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος σε server με τεχνολογία LiteSpeed, μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις πωλήσεις και την συνολική αποδοτικότητά του. Κάθε δευτερόλεπτο ταχύτητας μπορεί να είναι κρίσιμο στην ικανοποίηση που βιώνει ο δυνητικός σας πελάτης κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας και μοιραία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις καθότι αποφεύγονται σε μεγάλο βαθμό δυσαρέσκειες από καθυστερήσεις που αφορούν σε επίπεδο server.

Η απάντηση γενικά είναι ναι, καθότι οι διαδικασίες που αφορούν σε επίπεδο server θα εκτελούνται ταχύτερα. Το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η βελτίωση έχει εξάρτηση και από την ποιότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ιστότοπος. Ο LiteSpeed server δίνει απλά πιο γρήγορες διεπαφές και μεγαλύτερη ταχύτητα στη διάθεση πόρων σε ιστοσελίδες και εφαρμογές, δεν επιλύει όμως αλγοριθμικά / προγραμματιστικά προβλήματα που ενδεχομένως έχουν κάποιες ιστοσελίδες. Αν λοιπόν η ιστοσελίδα σας έχει κάποιο σημαντικό αλγοριθμικό πρόβλημα τότε η βελτίωση που θα δείτε ίσως δεν θα είναι θεαματική, έστω όμως και σε αυτήν την περίπτωση θα γνωρίζετε ότι έχετε κάνει το βέλτιστο σε επίπεδο τεχνολογίας server και θα μπορέσετε μετά να επικεντρωθείτε σε επίπεδο εφαρμογής.

Ο όρος LS-cache προέρχεται από τις λέξεις LiteSpeed Cache. Πρόκειται για μια επιπρόσθετη τεχνολογία που μπορεί με εύκολο τρόπο να ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα σας και να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο την ήδη γρήγορη απόκριση του LiteSpeed hosting σας.

Πρακτικά μπορείτε να προσθέσετε ένα plugin στην εφαρμογή που χρησιμοποιείτε (υπάρχουν έτοιμα plugins για WordPress με WooCommerce, Joomla! με VirtueMart, PrestaShop, Drupal, OpenCart κ.ά.). Το plugin αυτό μεριμνά προκειμένου να εφαρμοστούν όλες οι ρυθμίσεις που περιέχει η εφαρμογή σας, στην Cache Engine του server. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το ενδεχόμενο λανθασμένων ρυθμίσεων από μέρους του διαχειριστή / προγραμματιστή, κάτι που από την εμπειρία μας διαπιστώνουμε να συμβαίνει συχνά λόγω της τεχνικής πολυπλοκότητας του αντικειμένου.

Με τα LS-cache plugins μπορείτε να μην αφήσετε να πάει τίποτα χαμένο και μέσω ενός συμπαγούς, λειτουργικού και εύκολα διαχειρίσιμου μηχανισμού να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις διαθέσιμες τεχνολογίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα LS-cache plugin αναπτύσσονται απευθείας από την LiteSpeed Tecnologies, οπότε η διαλειτουργικότητά τους με τις εφαρμογές για τις οποίες προορίζονται θεωρείται εγγυημένη από τον ίδιο τον κατασκευαστή του λογισμικού.

Η εγκατάσταση του Woocommerce είναι πολύ απλή υπόθεση. Μέσω του μηχανισμού αυτόματης εγκατάστασης εφαρμογών μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή WordPress και κατόπιν το Plugin Woocommerce. Μέσα σε πολύ λίγα κλικ μπορείτε να είστε σε θέση να ανεβάσετε υλικό στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να διαχειρίζεστε το eshop σας με ταχύτητα και ασφάλεια.